PERHATIAN: Khas untuk Ibubapa yang risau anak sulung berubah dan beri kesan buruk pada adik-adiknya..

"Ada 5 'Bahasa Cinta' anak-anak kita yang perlu kita tahu supaya kita mudah kenal siapa anak kita" - Tuan Khairul Abdullah

Anak sulung ada tanda-tanda dibawah?

Anak sulung merasa tak disayangi dan tak penting di dalam keluarga. Mereka takkan bagitahu kita tapi mereka pendam senyap senyap hingga akhirnya mereka lepaskan dengan cara memberontak bila dah remaja nanti

Kita mesti pening bila anak sulung jadi begini

Dilema yang berlaku pada kebanyakkan ibu-ibu di Malaysia

Mudah melenting dengan adik-adik dan selalu tinggikan suara bila bersama adik adiknya

Anak sulung menjadi terlampau menguasai adik adiknya, tak suka berkongsi dan selalu gunakan kemarahan untuk menguasai

Anak sulung jadi mudah menangis, mudah tersinggung dan sangat mudah merajuk hingga membuatkan mak ayah tertekan kerana setiap hari perlu memujuk

Anak sulung tiba-tiba berubah perangai menjadi pendiam, suka memendam dan penuh amarah dalam hati sejak kehadiran adik beradik yang lain dalam keluarga. Ada juga kes anak sulung jadi mengasingkan diri daripada ibubapa dan ahli keluarga

Mencegah lebih baik dari mengubati

Memperkenalkan Formula Rahsia Didik Anak Sulung

Formula ini membantu ibubapa menyelesaikan pelbagai masalah dan cabaran yang berkaitan dengan anak sulung yang menyentuh pelbagai aspek.

Ini satu-satunya manual khas untuk mendidik dan membesarkan anak sulung yang kita sayangi!

Supaya anak sulung kita menjadi anak yang soleh solehah, anak yang penyayang, bertanggunjawab, beriman, anak yang bijak secara holistik dan menyeluruh sepertimana yang diimpikan oleh seluruh mak ayah.

Antara topik yang dikupas dalam Formula ini adalah:

Apa itu First Child Syndrome?

Kenapa Kebanyakan Anak Sulung Mempunyai IQ yang lebih Tinggi daripada adik-beradiknya yang lain?

Apa kekuatan Anak Sulung?

Apa Kelemahan Anak Sulung yang perlu ditangani dengan cara yang betul?

Bagaimana Cara Untuk Anak Sulung Merasa Disayangi?

Apakah yang perlu dilalui oleh Anak Sulung?

Apa Langkah Paling Pertama Untuk Mendidik Anak Sulung?

Ilmu Penting Yang Perlu Dipelajari dan Dimiliki IbuBapa

Apa Gaya Parenting Kita?

Rasa Banyak Sangat Nak Kena Baiki Diri Untuk Mendidik Anak-Anak? Apa nak buat?

Seterusnya Apa Langkah Mendidik Anak Sulung?

Siapakah Anak Kita?

Bagaimana Cara Didik Anak Sulung Untuk Mengenal Dirinya Sendiri?

Didik Anak Sulung Berdamai dan Menerima Kehadiran Adik-Adiknya. Bagaimana?

Didik Anak Sulung Kemahiran Memimpin. Bagaimana?

Ajar Anak Sulung Menjadi Pendamai. Bagaimana?

Didik Anak Sulung Sifat Tanggungjawab. Bagaimana?

Ajarkan Anak Sulung Kita Ilmu Celik Kewangan. Bagaimana?

Didik Anak Sulung Ilmu Celik Emosi. Bagaimana?

Kesimpulan.

Jaminan Pulangan Wang 100% jika tidak berpuashati..

Jika anda rasa Ebook ini tak membantu sikit pun cara didik anak sulung, Kami sedia beri jaminan pulangan wang anda 100%

Ini perubahan yang akan anda lihat lepas aplikasikan pada anak sulung anda

Antara Influencer dan Public Figure yang menyarankan Formula ini

Pengesahan dari Pakar Agama

“Rahsia Didik Anak Sulung merupakan panduan yang diperlukan untuk mendidik anak dengan kaedah yang diidamkan oleh setiap ibubapa” – Prof Madya Dr Najaa

Testimoni-3-scaled

Bukan itu sahaja..

Dah ramai yang dapatkan Formula Rahsia Didik Anak Sulung ni..

Hampir 6000 orang yang dah beli !

bukti

Tengok Video Order yang diterima sebelum ni

Play Video

Siapa Penulis Formula Rahsia Didik Anak Sulung?

Dr Taufiq Razif merupakan pengasas kepada Channel Telegram Parenting yang terbesar di Asia Tenggara yang setiap hari berkongsi ilmu parenting kepada lebih 190,800 ibubapa di seluruh Asia.

Banyak juga artikel beliau tentang ilmu pendidikan kanak kanak telah diterbitkan di platform terkenal seperti Mingguan Wanita, Pa&Ma, Metro, Oh Bulan, Siakap Keli dan lain lain.

Pengalaman beliau di bidang perubatan ( Medical Degree ) bersama dengan minat yang mendalam dalam bidang pendidikan dan psikologi kanak kanak membuatkan beliau merasa bertanggungjawab untuk menyebar luaskan ilmu parenting yang mana telah terbukti merubah hidup ribuan keluarga di luar sana.

Melihat perubahan, kebahagiaan, ketenangan, kedamaian dan keceriaan pada anak anak, ibubapa dan seluruh ahli keluarga yang terhasil daripada ilmu parenting yang ditimba adalah sebuah kebahagiaan pada diri beliau.

Berapa Harga Formula Rahsia Didik Anak Sulung ni?

Harga Jualan Ebook yang dah bantu Ramai Ibu Bapa didik Anak Sulung dengan lebih baik ialah

RM75

Tetapi, Special untuk hari ini

HARGA NORMAL

SARAT DENGAT ILMU DIDIK ANAK SULUNG
RM75
RM 75
Sahaja
  • Ebook Formula Rahsia Didik Anak Sulung (RM75)

COMBO SPECIAL

LEBIH JIMAT DAN BANYAK
RM300
RM 99
Sahaja
  • Ebook Formula Rahsia Didik Anak Sulung (RM75)
  • Ebook 50 Nota Parenting Siri 1 (RM75)
  • Ebook 50 Nota Parenting Siri 2 (RM75)
  • Ebook 50 Nasihat Parenting (RM75)
  • Jimat RM201
  • Diskaun 67%
  • Satu Ebook jatuh serendah RM25 sahaja
popular

Sila dapatkan segera, sebelum tawaran ini ditutup!

Anda bakal terlepas untuk dapatkan Bonus yang disediakan jika tidak grab sekarang.. Tawaran Terhad!

Penjimatan Besar

Harga diturunkan sehingga 50% keatas

Combo Special

Combo Special dengan harga lebih murah

Money Back Guarantee

Boleh minta refund jika tidak memberi manfaat

Jaminan Pulangan Wang 100% jika tidak berpuashati..

Jika anda rasa Ebook ini tak membantu sikit pun cara didik anak sulung, Kami sedia beri jaminan pulangan wang anda 100%

Formula yang disusun di dalam ebook ini sesuai untuk diaplikasikan pada pelbagai peringkat umur daripada umur 2 tahun hinggalah umur remaja

Anak tunggal lagi lah disarankan untuk milik ebook ini kerana anak tunggal lebih perlu dididik dengan baik dan banyak juga sifat dan karakter mereka mirip dengan anak sulung

Formula yang disusun di dalam ebook ini sesuai untuk pelbagai peringkat usia daripada anak 2 tahun hinggalah usia remaja. Anak sulung remaja juga lebih kompleks dan perlukan ilmu yang mendalam untuk mendidik mereka.

Penjimatan Besar

Harga diturunkan sehingga 50% keatas

Combo Special

Combo Special dengan harga lebih murah

Money Back Guarantee

Boleh minta refund jika tidak memberi manfaat

Perlukan Bantuan?

Call & Whatsapp
60106547340

Pro Parenting Resources

No 9-1, Jalan Kompleks Niaga Vista Kirana 2, 75450, Ayer Keroh, Melaka

DISCLAIMER: Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.