Anak jadi TERUJA dan Gembira bila dapat HADIAH dari Ibunya. Automatik terus cium pipi ibu sebab belikan untuknya.

Play Video

PERHATIAN: Khas untuk Ibu yang rasa GERAM bila anak asyik melekat dengan HENFON dan GAJET

Anda biasa jadi mak-mak seperti dibawah?

Paling sakit hati, dah beli macam-macam untuk anak tak tengok gajet, tapi sekejap je, lepas tu sama je dan takde kesan… Ramai cakap bila beli produk SEKIAN, anak dah tak melekat dengan gajet, tapi samaa je..

Mencegah lebih baik dari mengubati

Memperkenalkan
Set Ganti Gajet

Produk ini dihasilkan khusus untuk elakkan ketagihan anak pada gajet dengan konsisten dan berkesan. Ianya didatangkan dengan Checklist Formula untuk pastikan anak tidak lagi ketagihan gajet dan Checklist tanda anak tidak lagi ketagihan gajet. Anda tidak perlu lagi risau dan menjerit memarahi mereka selepas ini

Apa yang ada dalam Set ni yang boleh selesaikan masalah diatas. InsyaAllah

Buku "Saya Sibuk Mencari Objek Tersembunyi"

Buku ni boleh bagi kesan sama macam anak main game dalam henfon dan gajet

Buku "Saya Sibuk Bermain Nombor"

Buku ni boleh tarik minat anak-anak suka dengan nombor sebab banyak aktiviti menarik

Buku "Saya Sibuk Mencari Perkataan"

Buku ni Boleh buatkan anak semangat nak siapkan semua cabaran yang disediakan

Kotak Premium

Disediakan dalam kotak premium yang boleh dijadikan koleksi dan kumpul sampai jadi Gambar Tersembunyi.

Beg A4 berwarna

Disediakan juga beg A4 untuk bawa set ini kemana-mana supaya anak bosan boleh main set ni

Kad Formula Ganti Gajet

Disediakan juga Formula dalam bentuk Checklist yang boleh diikuti untuk pulihkan anak yang ketagihan gajet

Checklist Tanda Anak Dah Kurang Ketagih Gajet

Jika anak dah tunjukkan tanda dalam checklist ni, bermakna mereka tidak lagi ketagihan gajet. (Dan boleh tebus Award online)

Bekas Alatulis

Disediakan juga bekas alatulis untuk simpan alatulis yang diberikan secara PERCUMA

Non Stick Crayon

Disediakan juga Crayon yang tak melekat pada tangan untuk anak-anak mewarna

Set Alatulis Stabilo

Disediakan juga Set Pensil, Pemadam, Pengasah dan Pembaris dari Jenama Stabilo untuk mereka main set ini

Batang Aiskrim Jumbo

Disediakan juga batang Aiskrim untuk anak kira-kira dan suka dengan warna yang berbeza

Sticker Berjaya

Bila anak berjaya siapkan satu muka surat, hadiahkan mereka sticker berjaya supaya mereka rasa nak buat lagi

Belum ada produk yang sediakan kelebihan sebegini

Antara perasaan mak dan anak lepas dapatkan Set Ganti Gajet ni

Mereka sendiri cari buku tu untuk habiskan segala aktiviti dalam set sebab teruja nak cari benda-benda tersembunyi dalam tu, nak cari perkataan. Memang tak cukup 1 set (sebab saya beli kongsi mereka 3 beradik 🤭). InsyaAllah, ada rezeki nak beli siri lain setiap sorang 1 set.

Bila ank 5thn sangat teruja bila dapat mencari objek tersembunyi dalam buku & mendapat tepukan serta sorakan dari abang2 & kakak2nya. Nampak dia sangat bangga walaupun baru satu objek tersembunyi yg dia jumpa…😄🥰..

Anak membawa buku set ganti gajet sehingga ke tempat mengaji untuk membuat latihan bersama dengan kawan² mengaji.

Anak jadi teruja hendak buat latihan yang ada dalam buku ini.hampir separuh yang dia dah buat

Anak teruja & seronok sangat lebih² lagi bila ibu & ayah turut sama dengan mereka sama² mencari objek & perkataan yg tersembunyi. Satu kepuasan apabila anak menjumpai jawapan dgn usahanya sendiri.

Yg paling tak boleh lupa waktu ank tegur ibu dia kata kat sini ada tulis ibu bapa xblh main gajet depan anak. Tersentap jg la ibu 🤭. Disamping tu anak seronok sangat. Serius hari-hari ajak ibu teman dia buat set ganti gajet. Utk nombor dh siap 1 buku.

Cara nak gunakan Set Ganti Gajet ni sangat mudah

Ikut Checklist

Bawa Sentiasa

Bagi Reward Sticker

Tanda bila dah buat

Tanda bila dah nampak kesan

Terima Award Online

Semakan dan Perakuan

Set Ganti Gajet ini telah disemak oleh Ustaz Mohd Noor bin Omar, Seorang Pendakwah Agama yang telah 40 tahun dalam bidang Tarbiah dan Usrah. Dan diakui sangat baik untuk membantu perkembangan diri anak-anak. InsyaaAllah

6-3.png
Ustaz-pahrol-Juoi-1.png

Bukan itu sahaja..

Dah ramai yang dapatkan Set Ganti Gajet ini termasuk Asatizah dan Influencer

Ini antara Asatizah, Public Figure dan Influencer yang dah ada Set Ganti Gajet

Untitled-design-13.png

Tengok Video Order yang diterima sebelum ni

Play Video

Berapa Harga SET GANTI GAJET ni?

Jangan risau, kami tawarkan SET ini dengan harga sangat menarik

Harga untuk 1 Set Ganti Gajet yang ada 12 item ni hanya serendah

RM69 sahaja + RM7 (Pos) = RM76

Akan tetapi, Special untuk hari ini

TAWARAN ISTIMEWA

Stok Terhad
RM69
RM 50
Sahaja
  • Set Ganti Gajet (12 in 1) berharga RM69
  • Cabutan Bertuah Menang Wang Tunai RM200, RM100 dan RM50
  • Softcopy Bonding Paper Toys Edisi Lori bernilai RM59
  • Formula Ibu Sihat dan Bahagia dari Dr Nabilah bernilai RM50
  • Kupon Diskaun RM20
  • Nilai keseluruhan mencecah RM198
  • Jimat RM148 (RM198 - RM50)
Popular

Sila dapatkan segera, sebelum tawaran ini ditutup!

Anda bakal terlepas untuk dapatkan Bonus yang disediakan jika tidak grab sekarang.. Stok Terhad!

Bonding Paper

Bonus Softcopy Bonding Paper Toys bernilai RM59

Formula Bernilai

Bonus Formula Ibu Sihat dan Bahagia dari Dr Nabilah (Isteri Dr Taufiq)

Kupon Diskaun RM20

Terima Kupon Diskaun RM20 untuk pembelian seterusnya

Jaminan Pulangan Wang 100% jika tidak berpuashati..

Jika anda rasa Set ini tak membantu sikit pun anak kurang ketagihan Gajet, Kami sedia beri jaminan pulangan wang anda 100%

Set Ganti Gajet ini sesuai untuk umur 4 tahun sehingga 12 tahun. Tidak kira anak lelaki mahupun anak perempuan.

Sangat disarankan kerana disamping dapat mengelakkan ketagihan gajet, set ganti gajet ini mempunyai banyak kelebihan lain untuk anak seperti tingkatkan kemahiran fokus anak, membantu mereka berfikir dengan kreatif dan buatkan hari-hari mereka lebih ceria dan aktif. Insyaa Allah

Ya, sangat sesuai kerana cara pembungkusan set ganti gajet ini memang sesuai dijadikan sebagai hadiah. Tidak kira pada anak mahupun anak saudara atau sedeqah pada sesiapa sahaja.

Bonding Paper

Bonus Softcopy Bonding Paper Toys bernilai RM59

Formula Bernilai

Bonus Formula Ibu Sihat dan Bahagia dari Dr Nabilah (Isteri Dr Taufiq)

Kupon Diskaun RM20

Terima Kupon Diskaun RM20 untuk pembelian seterusnya

Perlukan Bantuan?

Call & Whatsapp
60173408930

Pro Parenting Resources

No 9-1, Jalan Kompleks Niaga Vista Kirana 2, 75450, Ayer Keroh, Melaka

DISCLAIMER: Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.